0069

0069 | Monthiers | 2017 | apartment | Paris | 18 m²

1/1

Monthiers

2017

apartment

Paris

18 m²

1/3

The project is a response to the clients’ wish to open up the kitchen, which is currently isolated from the rest of the house. Demolishing an existing closet reverses this situation: it opens up the flat, enhancing the natural light from windows on both ends, and opening the kitchen onto the living room and entryway. The L-shaped counters and centre island allow for comfortable circulation between the different spaces. The choice of materials translates and reinforces these spatial principles.

type :

apartment

program :

kitchen rehabilitation

commission : direct commission
client :  private
location :  Paris, France
state : built
area : 18 m²
budget : 16 000 €
date : 

2017

photo credit :

Peaks